Hyr hundhall

Trelleborgs Hundarena

Hyr hundhall i Trelleborg

Är du hundägare i Skåne och bor i närheten av Trelleborg och Malmö? Då har du möjlighet att boka eller hyra vår toppmoderna hundhall! Som hundägare vill du säkert hålla igång träningen med din hund, men att ge sig ut i kyla, blåst och regn kanske inte är så lockande alla gånger. Därför har vi skapat Trelleborgs Hundarena som erbjuder utmärkta möjligheter till träning för dig och din hund året om. Med en yta på 750m2 får ni gott om utrymme och de bästa förutsättningarna för härliga träningspass tillsammans!

Hallen är uppvärmd och utrustad med allt material som behövs för träning av lydnad, rally, hoopers och agility. I hallen finns det flera stora speglar som ger dig bra överblick över banan. För att du och din hund ska få så bra träningsmöjligheter som möjligt så behövs ett bra underlag – i vår hall har vi en matta från Agilitymatting som ger bra ett grepp och en bra svikt och är skonsam för både din hund och dig som förare.

750m²

Allmänt

 

 

Antal personer

Max 4 personer på en timmes bokning.
Max 5 personer då ni bokar 2 timmar i följd.
Max 8 personer på en heldagsbokning.

Håll avstånd, var noga med handhygienen och var rädda om varandra.

Bokning och betalning

Skicka ert önskemål på dag och tid samt 5 eller 10 tillfällen till Camilla på info@trelleborgshundarena.se

När ni fått er bekräftelse på er bokning, så samlar den ”ansvariga” för bokningen in hela summan och swishar till 123 1173079.

När schemat är klart kommer resterande tider ligga för enskild bokning på BOKA DIREKT.

Så skynda er att boka just er fasta tid under årets kallaste, blötaste och blåsigaste månader.

Här hittar ni Trelleborgs Hundarena