Köpvillkor

Allmänna villkor för er som anmäler sig till kurs eller föreläsningar på Trelleborgshundarena.se.

Innan du skickar in din anmälan så läs gärna igenom texten nedan:

Din anmälan till kurs och föreläsningar är bindande. Skulle hund eller förare bli sjuka är det ett giltigt sjuk- eller veterinärintyg som gäller. Ni får tillbaka 90% av kursavgiften. Har kursen startat betalas inga pengar tillbaka.

Missar du av någon anledning en eller flertalet gånger på din kurs, och det skulle gå samma kurs samtidigt, kan man försöka att få något tillfälle där. Löptikar är välkomna men ska bära tikskydd under hela kurstiden. Hanhundar som skvätter ska bära hanhundskydd hela tiden de är i hallen.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller skjuta upp kursen om det är för få deltagare.

Det är personen som anmält sitt namn som går med hunden, familjemedlemmar är välkomna att titta på men sitter i kaféet eller läktaren.

För tillfället med Covid 19 är det bara en person per hund.

Att tänka på för dig som hundägare:

Vaccinering
Hunden ska  vara grundvaccinerad samt ha fått vaccin för kennelhosta.

Priser
Samtliga priser är angivna i svenska kronor inklusive 25% moms. Vi reserverar oss för tryckfel. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.

Åldersgräns
Hos oss får alla gå kurs, men är du under 18 år krävs målsmans godkännande.

Personuppgifter, säkerhet och sekretess
När du gör en beställning hos Trelleborgshundarena uppger du dina personuppgifter så som namn, adress och telefonnummer. I samband med registrering och beställning godkänner du att Trelleborgshundarena lagrar dina uppgifter och använder dem för att som verksamhet fullfölja våra åtaganden mot dig.

Din e-post kan komma att användas för utskick av nyhetsbrev. Genom att acceptera villkoren godkänner du som kund denna användning av dina personuppgifter. Som kund kan du naturligtvis när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss på Trelleborgshundarena.

Trelleborgs hundarenas kundregister är konfidentiellt vilket innebär att vi förbinder oss att inte lämna ut uppgifter från registret till annan  än vad som anges i styrande lag.

Fel och korrigering av publicerat material
Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser, produkttexter och bilder som tryckts eller skrivits felaktigt på webbplatsen. Vi reserverar oss för prisjusteringar, lagerförändringar och eventuellt tekniska fel på webbplatsen, webbläsaren eller i hårdvara såsom nätverk och  server.