Hundkurser

Gå hundkurser i Trelleborg

Trelleborgs Hundarena erbjuder en stor variation av hundkurser i Trelleborg! Våra kurser är till för dig som vill jobba på kontakten och samarbetet med din hund och samtidigt utvecklas och ha det roligt! Kanske har du nyligen skaffat dig en valp och vill ge den en bra grund i lydnad, kontakt och följsamhet? Då är en valpkurs ett utmärkt val – en bättre start i livet kan din valp inte få! Eller är du intresserad av att träna agility? Agility är inte bara en tävlingsgren, det är också en fantastisk fritidsaktivitet för familjehunden. Vill du att din hund ska lära sig vett och etikett? Då kommer en kurs i lydnad vara till stor nytta!

Vi erbjuder hundkurser som är roliga, givande, utvecklande och av riktigt bra kvalitet. Oavsett vad du vill få ut av din träning så har vi på Trelleborgs Hundarena den rätta kursen för dig – nose work, hoopers, rallylydnad, agility, valpkurs och lydnad! Bor du i Skåne i närheten av Malmö eller Trelleborg så är du och din hund varmt välkomna till Trelleborgs Hundarena för att gå våra hundkurser!

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.